Personlig träning
Funktionell träning
Bemer behandling

Personlig träning

Personlig träning - Personligt
skräddarsydd och funktionell

Funktionell träning

Med kroppen
som vikt

Holistisk hälsa med
DIG i fokus!

Bemer behandling

Bemer - För optimal hälsa

Om mig - Pontus Backlund

Om mig - Pontus Backlund

Under åtta år har jag coachat, tränat och hjälpt människor att hitta en ny livsstil, gå ner i vikt och må bättre. De senaste åren har jag koncentrerat mig på personlig träning för alla, motionärer, elitsatsande idrottare och lag. Jag vill skapa en holistisk syn på kroppen hos mina klienter och hjälpa dem att sätta tyngdpunkt på träning, kost och livsstil. För att kunna fungera optimalt behöver man beakta hela kroppens funktioner. Kosten och den funktionella träningen ligger mig varmt om hjärtat. 

Jag är uppvuxen i Jakobstad, bor i Larsmo med min fru och min son. På fritiden prioriterar jag träning och sport i olika former. 

Jag har en magistersexamen i Idrottspedagogik från Umeå universitet från 2005. Under mina sex år på Xtravaganza i Jakobstad har jag gått olika utbildningar inom kost, träning och mental träning. Våren 2012 gick jag en utbildning i Sverige för att bli Holistic Movement Trainer. Som Holistic Movement Trainer har jag möjlighet att screena mina klienter för att få reda på deras grundförutsättningar för träning, samt att planera och periodisera träningen. Jag är även diplomerad massör. Sedan maj 2013 har jag jobbat med olika uppgifter inom fotbollslaget Jaro, framförallt sköter jag den fysiska träningen, målvaktsträningen och har hand om lagledaruppgifterna.

2013 kom jag i kontakt med Bemer-behandling och valde att ta in denna fantastiska behandlingsform i min verksamhet. 

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig, ditt lag eller din adept? Kontakta mig! Sedan januari 2014 hittar du mig och GoFunctional på Fitness Club i Jakobstad.

Pontus Backlund
044-3737196
info@gofunctional.fi

 

Pontus
Pontua